Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Co. van het Gneestaal, Ltd (GNEE) is het aangesloten bedrijf voor ANGANG-GROEP die één grote genationaliseerde die ijzer en staalgroep in Henan, China wordt gevestigd is.

 

GNEE is gespecialiseerd in de productie van en het leveren van de grote pijpen van het hoeveelheden Naadloze staal en ver*schepen-Bouwend platen, zijn wij voorzien hoogte - kwaliteitsstaal van Staal en Rollen, platen, hulpmiddelstaal, staalpijpen en andere staalproducten van gewaarborgde kwaliteit rang-A, uitstekende prestaties en concurrerende prijzen.

 

Elk van staalproducten van GNEE zijn uitgevoerd naar verdelers, pakhuizen, en fabrieken overzee in de V.S., medio-in het oosten, Europa, Bangladesh, Sri Lanka, Egypte, Saudi-Arabië, en andere landen en regio's. Daarom heeft GNEE een groot marktaandeel in de internationale markt.

 

GNEE heeft een professioneel technicusteam, dat niet alleen decennia werkervaring in de staalindustrie heeft, maar ook heeft een diep en duidelijk inzicht van de technologievoorwaarde en de verwerkende staat in de Chinese belangrijkste staalfabrieken.

 

Met het hoge doeltreffend toezichtsysteem en de beroepservaring, bieden wij onze efficiënte en attente dienst aan cliënten aan rond de wereld. Wij hopen oprecht uw Chinese leverancier en partner te worden.

 

Ons bedrijf zal eerlijk en pragmatisch zo altijd blijven te beschermen, en transporteren ons Nationaal Merk te versterken, kwaliteitsgoederen en top-class diensten te verlenen aan binnenlandse en overzee cliënten. Wij wensen oprecht om win-win samenwerking op lange termijn met binnenlandse en overzee te ontwikkelen cliënten.

Geschiedenis

Wij zijn deskundigen in het leveren van materialen om aan de individuele vereisten van een project, ongeacht grootte, werkingsgebied of moeilijkheid te voldoen. Als gespecialiseerde leverancier van hoogst gekwalificeerde producten zoals Naadloze/Gelaste Pijp en Buis, Plaat en Materiaal voor de industrieën zoals Drukvat, Warmtewisselaar. Wij onderhouden hoofdzakelijk voor de industrie van Olie & Gas, Petrochemische stof, van de Machtsgeneratie, Kust & Zee en andere de industrie en energiegebied over de wereld. De diensten en de steun die wij aan de behoeften van een bepaald klant en een project gemaakt hebben verstrekt, en heeft gedreven door diepgaande kennis van de producten, en wij zijn ons bewust van het belang van hoogte - kwaliteit, op tijd levering en de druk van de programma's van de vergaderingsvervaardiging, en ook het belang van nauwkeurige en bijgewerkte rapportering. Sinds onze onderneming, hebben wij onze klanten en projecten in Canada, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Centraal-Azië, Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Noord-Afrika en Noord-Europa onderhouden markt.

Dienst

Onze fabriek heeft volledige productiefaciliteiten, en verleent laserknipsel, het buigen, het lassen, het schilderen, assemblage en andere verwerkingsdiensten.

 

Wij hebben eigen binnenpakhuis op grote schaal totaal met eeuwigdurende vlekvoorraden boven 5000 ton hoofdzakelijk 2000 ton omvatten gegalvaniseerd

staalreeksen en 2500 van de koolstofstaalton reeks

 

Alle producten moeten de inspecties zoals spanningstest, hardheidstest, spectrofotometertest, zoute neveltest en PH overgaan

test alvorens de fabriek te verlaten.

 

 

Onze Dienst

1.Quality verzekering die „onze leverancier“ kennen

 

2. op tijd levering „Geen wachten rond“

 

3.One-einde het winkelen „Alles u in één plaats“ wenst

 

4.Cost besparingsopties ' die u vereisen in één plaats ' de krijgen

 

5.Small aanvaardbare de hoeveelheid „Elke ton is waardevol voor ons“

Ons Team

De groep hangt eerst het principe van „opzettelijk beheer, klant, gecoördineerde ontwikkeling en toewijding aan de maatschappij aan“ en verblijft eerst door de bedrijfsfilosofie van „technologie, kwaliteit als prioriteit, die voor voortreffelijkheid, integriteit voor toekomst“ streven, die onophoudelijk verschillende behoeften van klant rond de wereld in het de keten van de staallevering gebied tevredenstelt.

 

Professioneel verkoopteam, die klanten aanbieden de prima diensten;

strikt het kopen en kwaliteitscontroleteam die, zorgvuldig de grondstoffen van uitstekende kwaliteit selecteren;

gevorderd wetenschappelijk en technisch team om productie te verbeteren en kosten voor klanten te drukken;

vertrouwelijk verschepend logistiekteam die productvervoer beschermen;

uitstekend ontwerp en verwerkings bewerkt en geraffineerd team, zorgvuldig.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Kelly Zhang
Tel. : +8615824687445
Fax : 86-372-5055135
Resterend aantal tekens(20/3000)